webinfo

A+ A A-

Članci

NEVREME U BEČEJU-REAKCIJA LOKALNE SAMOUPRAVE

b_670_0_16777215_00_images_Tijana_000_Ilustracije2_kisetina.jpgZbog velike količine padavina koja je u kratkom vremenskom roku pala na teritoriji opštine Bečej lokalna samouprava je angažovala sve raspoložive resurse da bi situaciju na pojedinim mestima stavila pod kontrolu.

Na teren su odmah izašli ljudstvo i mehanizacija javnih preduzeća Vodokanal, Komunalac, DTD Srednja Bačka, Potisja d.o.o, Vatrogasne brigade i uz pomoć firme „Eko vode“ uspeli su da potencijalno opasnu situaciju stave pod kontrolu. Voda sa problematičnih područja je ispumpavana, a uklanjano je granje i drveće koje je predstavljalo opasnost. Sve ekipe dežuraće noćas, a i sutra će nastaviti da otklanjaju posledice nevremena. Na teren, uz radnike, su izašli i mr Vuk Radojević, predsednik opštine Bečej, Dragan Tošić, zamenik predsednika opštine i Miomir Jelenić, član Opštinskog veća.

IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković