webinfo

A+ A A-

Članci

U SUBOTU SE KONSTITUIŠE NOVA VLAST

b_400_0_16777215_00_images_Tijana_000_Ustanove_Becej_opstina.jpgNa sednici SO, predsednik skupštine opštine, Nenad Tomašević je rekao da je sednica skupštine opštine sazvana u kraćem roku od sedam dana, s obzirom da je predsednik opštine Bečej, mr Vuk Radojević, 20. juna 2016. godine podneo pisanu ostavku na svoju funkciju, što dovodi do prestanka mandata i njegovog zamenika i svih članova opštinskog veća, te je neophodno što pre konstatovati ostavku i pristupiti izboru nove izvršne vlasti.Podsećamo da će u ime SNS, pokrajinski Sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo voditi Vuk Radojević čime je bio u obavezi da podnese ostavku na mesto predsednika opštine Bečej.

U subotu 2. jula konstituisaće se nova izvršna vlast, kada će na čelo bečejske samouprave biti postavljen Dragan Tošić bivši zamenik predsednika opštine, dok će njegova zamenica biti Dalila Dujaković.

IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković