webinfo

A+ A A-

Članci

OO SNS BEČEJ: SAOPŠTENJE ZA JAVNOST POVODOM MONTIRANOG VIDEA

b_670_0_16777215_00_images_Tijana_000_Ustanove_SNS.jpgSAOPŠTENJE ZA JAVNOST POVODOM MONTIRANOG VIDEA"19.07.2016
OBRAĆAMO SE POVODOM MONTIRANOG VIDEO KLIPA KOJI KRUŽI DRUŠTVENIM MREŽAMA PROTEKLIH DANA.

PRVENSTVENO ŽELIMO DA SE IZVINIMO SEKRETARKI SKUPŠTINE OPŠTINE KOJA SE NI KRIVA NI DUŽNA NAŠLA U CENTRU POLITIKANSTVA I OBMANA. NAJBLAŽE REČENO NEPRIJATNOJ SITUACIJI.

ZLURADO I VEROVATNO U PEŽORATIVNOM SMISLU JE NAPOMENUTO DA SE RADI O SEKRETARICI DOK JE U PITANJU SEKRETARKA SKUPŠTINE OPŠTINE, PREDLOG KOJI JE SRPSKA NAPREDNA STRANKA PODRŽALA I NEKO SA KIM SMO SARAĐIVALI PROTEKLIH ČETIRI GODINE I IMALI DOBRU KOMUNIKACIJU.

ŽELIMO DA SE IZVINIMO IZ RAZLOGA ŠTO JE ONA PRE SVEGA PROFESIONALAC, ODGOVORNA I PORODIČNA OSOBA I STAVLJANJE U OVAJ KONTEKST JE NEPRIMEREN OD STRANE ONIH KOJI TO RADE.

NI U JEDNOM TRENUTKU NIJE POSTOJALA NAMERA DA SE KOMPROMITUJE BILO KOJA SARADNICA, A POSEBNO NE SEKRETARKA, OSIM NAMERE DA SE FOTOGRAFIŠE PREBROJAVANJE GLASOVA U KOJEM JE UČESTVOVALA SEKRETARKA ZAJEDNO SA PREDSEDNIKOM SKUPŠTINE OPŠTINE I ZAMENICOM PREDSEDNIKA SKUPŠTINE OPŠTINE.

POSEBNO SMO IZNENAĐENI SMELOŠĆU U MONTAŽI VIDEA KAO I KASNIJEM PUŠTANJU U ETAR.

MOŽEMO SAMO ZAKLJUČITI DA SE ISKORISTIO TRENUTAK KADA JE NOVOIZABRANI PREDSEDNIK ODSUTAN I TIME SPREČEN DA ADEKVATNO REAGUJE, OČIGLEDNO U CILJU DESTABILIZACIJE NOVOIZABRANE VLASTI U BEČEJU.

NAGLAŠAVAMO DA SE OGRAĐUJEMO OD BILO KAKVIH INSINUACIJA DA JE NA DELU SEKSISTIČKI NASTUP KAO I DA ĆEMO TUŽITI SVE ONE KOJI IMAJU IKAKVE VEZE SA MONTAŽOM VIDEA KAO I ONE KOJI SU GA DELILI I SAMIM TIM UČESTVOVALI U KLEVETI.

TAKOĐE, NAVODIMO DA ĆEMO POKRENUTI POSTUPAK PRED NADLEŽNOM ISTITUCIJOM ZA VISOKOTEHNOLOŠKI KRIMINAL, S OBZIROM NA TO DA JE KREIRAN LAŽNI FEJSBUK PROFIL SA IMENOM PREDSEDNIKA OPŠTINE SA KOJEG KRUŽE NEPRIMERENI KOMENTARI."

OO SNS BEČEJ

IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković