webinfo

A+ A A-

Članci

Potpisan ugovor o rekonstrukciji Pogače, početak radova u septembru

b_670_0_16777215_00_images_Tijana_000_Desavanja3_UgovorPogaca.JPGPredsednik opštine Bečej Dragan Tošić i Ivan Plazonić, direktor firme „Put-invest“ DOO PZP, Bački Petrovac, koja je nosilac radova konzorcijuma izvođača u kojem su i „Put-invest“ DOO za izvođenje građevinskih radova, Sremska Kamenica, „Energy pro“ DOO za trgovinu na veliko i malo, Novi Sad, DOO za proizvodnju i trgovinu „Intec“ Novi Sad i „Ekonomistelektro“ DOO Beočin, potpisali su danas ugovor o rekonstrukciji pešačkog platoa na Trgu oslobođenja u Bečeju. 

 

Prema rečima predsednika opštine Bečej radovi na rekonstrukciji Pogače bi trebalo da počnu u septembru ove godine.
- Kao što sam i najavio na svečanoj sednici Skupštine opštine Bečej povodom Dana grada, rekonstrukcija trga će početi u septembru. Očekuje nas veliki posao na arhitektonsko-građevinskim radovima, hidro-mašinskim, elektro radovima, radovima na toplovodu i ozelenjavanju za koji smo spremni. Kada sve bude završeno, trg u centru grada će dobiti sasvim novu dimenziju i naravno mnogo lepši izgled nego što je sada. Novom izgledu i dimenziji Pogače treba dodati renoviranu zadužbinu Bogdana Dunđerskog i adaptaciju fasade Gradske kuće, zadužbine baronice Eufemije Jović i Gradskog pozorišta, koje je u planu da se uradi u narednom periodu – rekao je Tošić.
Inače, ugovor o rekonstrukciji pešačkog platoa na Trgu oslobođenja je vredan 111.155.167,85 bez PDV-a. Rok za izvođenje radova je 210 kalendarskih dana od dan uvođenja u posao.

izvor: opština Bečej

IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković