webinfo

A+ A A-

Članci

20 GODINA POSTOJANJA NAJSTARIJE ŠKOLE ZA UČENJE JEZIKA - BIG BEN

b_400_0_16777215_00_images_Tijana_000_Desavanja3_BigBen.jpg

U subotu, 1.oktobra 2016. godine, Big Ben, škola za učenje jezika, proslavlja veliki jubilej – 20 godina postojanja! Jubilej će se proslaviti u prostorijama škole u ulici Uroša Predića broj 3, sa sadašnjim i bivšim učenicima.


Iz Big Bena su rešili da ovom prilikom obraduju troje dece iz hraniteljskih porodica i obezbede im udžbenike i besplatno učenje Engleskog jezika i to do kraja osnovne škole. Iz škole se zahvaljuju Centru za socijalni rad uz čiju pomoć su uspeli da realizuju ovu humanitarnu akciju, čija je vrednost 510.000 dinara.


U Big Benu ističu da su u proteklih 20 godina radili po savremenim i veoma efikasnim metodama, prilagođenim potrebama i afinitetima dece iz okruženja. To pokazuje i činjenica da učenici ove škole veoma lako i sa visokim ocenama polažu sve međunarodne ispite iz engleskog jezika.
Novina u radu Big Bena su letnji kampovi koji su namenjeni, kako učenicima škole, tako i svoj deci iz Bečeja. Vec 3 godine se organizuje odlazak u kamp u Grčkoj, a od prošle godine u ponudi je i Španija. Za naredno leto ponuda će se proširiti i na Portugal i Veliku Britaniju. To su kampovi u kojima deca imaju prilike da se oprobaju u engleskom jeziku, da se druže i upoznaju nove kulture i narode. Deci se obezbeđuje smeštaj u skladu sa evropskim pravilima i standardima, uz stručno osoblje i licencirane turističke vodiče.

 

 

 

IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković