webinfo

A+ A A-

Članci

Prvi razgovor predsednika opštine sa sugrađanima u kabinetu

b_670_0_16777215_00_images_Tijana_000_Desavanja3_Otvorenavratagradjani2016.JPGGrađani opštine Bečej, njih devetnaest, razgovarali su danas (30. septembar) sa predsednikom opštine Draganom Tošićem. U kabinetu, pored predsednika opštine, na pitanja iz raznih oblasti, građanima su odgovarali i članovi Opštinskog veća Svetlana Vuletić i Dragan Kovačev, kao i pomoćnica predsednika opštine za urbanizam, građevinu i komunalne delatnosti Daniela Doroslovački.


Generalno, građane je danas najviše interesovala putna infrastruktura, krpljenje udarnih rupa, nasipanje ili asfaltiranje atarskih puteva i ulica, popravka mostića, ali je bilo i pitanja iz sfere delovanja Centra za socijalni rad.
- Zadovoljan sam odzivom sugrađana na našu inicijativu da jednom mesečno sednemo zajedno i razgovaramo o problemima koji ih tište. Veoma mi je drago što se ispostavilo da smo u nekoliko inicijativa i pitanja sugrađana imali isto razmišljanje i pre samog razgovora. Naime, građani su nam sugerisali da asfaltiramo ili popravimo neke ulice i puteve ne znajući da ih mi već imamo u planu za realizaciju. Nešto ćemo uraditi ove, a nešto sledeće godine, na zadovoljstvo svih. Uglavnom, veliki deo današnjih pitanja i sugestija sugrađana je rešiv – konstatovao je Tošić.
Sledeći razgovor predsednika opštine sa sugrađanima u kabinetu zgrade Skupštine opštine zakazan je za petak, 28. oktobar, a termin je već sada popunjen. Zakazivanje za poslednji petak u novembru i decembru možete obaviti putem broja telefona 064/8959094.

IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković