webinfo

A+ A A-

Članci

9. sednica Skupštine opštine Bečej

b_670_0_16777215_00_images_Tijana_000_Ustanove_Becej.JPG9. Sednica SO Bečej, zakazana je za sredu 23. novembar, a pred odbornicima će se naći 18 tačaka Dnevnog reda.

 

Kao prva tačka je donošenje Odluke o pokretanju postupka likvidacije Javnog preduzeća Direkcija za izgradnju Bečej, a odlučivaće se i o Odlukama o izmenama Statuta opštine Bečej, o usklađivanju Odluka o osnivanju Javnog preduzeća - Komunalac Bečej, Vodokanal i Toplana.
Na Dnevnom redu će biti i izmene Odluke o javnoj atmosferskoj kanalizaciji, izmena Odluke o otuđenju i davanju u zakup građevinskog zemljišta, kao i izmena Odluke o pribavljanju neizgrađenog građevinskog zemljišta u javnu svojinu opštine Bečej.

Odbornici će odlučivati i o Odluci o auto-taksi prevozu, kao i o izmenama i dopunama Odluke o postavljanju i uklanjanju montažnih objekata privremenog karaktera.

Na Dnevnom redu naći će se i one o usvajanju Izveštaja o radu sa finansijskim izveštajem Gradskog muzeja Bečej za 2015. godinu, zatim Rešenje o razešenju i imenovanju predsednika Saveta za budžet i finansije, prema kojem se na to mesto, umesto počivšeg Aleksandra Vrsajkova iz odborničke grupe Srpska napredna stranka - Srbija pobeđuje, imenuje Slobodan Dimitrov iz Bečeja iz iste odborničke grupe. 
Poslednja tačka Dnevnog reda je konstatovanje prestanka funkcije sekretara Skupštine opštine Bečej, Oršolje Momčilović, koja je ostavku podnela iz "ličnih razloga".

IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković