webinfo

A+ A A-

Članci

BONTON POSLOVNOG SVETA

b_670_0_16777215_00_images_Tijana_000_Desavanja2_Rukovodna_kultura.jpgU prostorijama Narodne biblioteke u Bečeju, u četvrtak 1. oktobra upriličena je promocija knjige "Rukovodna kultura i javni nastup", autora Ivana Lazarevića.

 

Promocija je bila krajnje zanimljiva i interaktivna jer je autor davao odgovore na živopisne i kreativne konstatacije Edit Silađi, zamenice predsednika Skupštine opštine Bečej, koja je svako pitanje uputila - sa razlogom.

Tako su se Lazarević i Edit Silađi poigravali poglavljima knjige "Rukovodna kultura i javni nastup", predočavajući brojnim prisutnima šta je cilj knjige, ali i koje su odlike dobrog lidera:
"Hijerarhija se mora znati, ali na prvom mestu morate biti čovek. Konstruktivna iskrenost i poštovanje sagovornika su takođe poželjne osobine uspešnog poslovnog čoveka. Bonton i govor su od izuzetne važnosti, a suština je uvek biti umeren u svemu, kako u emocijama, tako i u poslovnoj garderobi.", poručio je autor koji je dosad objavio i knjige: Ljubavni roman, "Smrtna kazna kroz istoriju", "Prostitucija kroz vekove i "Direktorski bonton".

Knjiga "Rukovodna kultura i javni nastup" je pisana je na osnovu dugogodišnjeg iskustva autora kao direktora, kao i njegovog pojavljivanja u medijima, u zemlji i u inostranstvu.

"Knjiga je pisana za svakog i namenjena je svakom, a znanje je kao mozaik - popunjavamo ga kockicu po kockicu", poručuje autor, a čita se u dahu potvrđuje Edit Silađi!

IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković