webinfo

A+ A A-

Članci

FENOMENALNA 'ŠKOLICA ZA RODITELJE'

b_670_0_16777215_00_images_Tijana_000_Desavanja2_Skolica_za_roditelje.JPGU ponedeljak 5. oktobra, glumci Školice glume Gradskog pozorišta Bečej, odigrali su predstavu "Školica za roditelje" koja je svoju premijeru imala aprila ove godine.

 

Publika, i ona najmlađa i malo starija, imala je prilike da čuje pregršt "instant saveta" u vaspitanju dece. "Od noše i spavanja i toga da deca uvek malo jedu i ništa ne slušaju, sve do prvih ekskurzija, krojenja deteta po Vašoj meri i komplikacija koje nastaju uz činjenicu da deca rastu..."

Dinamična predstava, koja Vam ni jednog trenutka ne dozvoljava da odlutate van scene. Smešni, vešto uklopljeni i energični dijalozi, držaće Vašu pažnju prikovanu na deci, o čijoj izvanrednoj glumi, ne vredi trošiti posebne reči, pa čak iako se ponekad malo zbune.

Predstava će se odigrati i u utorak, 6. oktobra, od 17 časova u okviru Dečije nedelje. Ulaz će biti slobodan, te je nikako nemojte propustiti, jer, zaista, mnogo toga možete naučiti, a usput se i odlično zabaviti!
Još jednom sve čestitke i Mirjana Kolundžic Kuzmanović na fenomenalnoj režiji predstave!

 

Predstava "Školica za roditelje" je adaptacija knjige „Kako da najlakše upropastite rodeno dete“ Nadežde Milenković.

U predstavi igraju:
Velimir Bukinac, Katarina Jakić, Ivana Lukić, Dimitrije Tucakov, Ognjen Spajić, Aldijana Sivčev, Zoran Nedeljković, Teodora Bakrač, 
Aleksandra Milošević, Iva Nikolić, Miloš Vukosavljev, Nemanja Pobrić, Tamara Dimić, Eol Grčić.

Režija: Mirjana Kolundžic Kuzmanović
Kostimografija: Gabriela Sel
Tehnika: Ivan Dunđerski i Srđan Tomić

IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković