webinfo

A+ A A-

Članci

DEČIJA NEDELJA: PREGRŠT ZABAVE ZA DECU

b_670_0_16777215_00_images_Tijana_000_Desavanja2_Goranski1.jpgU sredu i četvrtak su nastavljene aktivnosti predviđene za Dečiju nedelju.

 

Kiša koje je bila najavljena za sredu srećom nije pala pa je Goranski park bio prepun dece, graje i osmeha. Udruženje Građana Eko Bečej, Pokret gorana, izviđači, streličari, te cvećara Ikebana su organizovali brojne kreativne radionice, interaktivne igre, druženja, predavanja i edukacije kao i prezentacije za decu iz osnovnih škola i zabavišta. Izdvojićemo "Eko dan", zatim tradicionalno "Drvo generacije", "Istraživači blaga Goranskog parka", konkurs kreativnih eko zidnih novina i šta se može naći u našem Goranskom parku i još mnogo toga. Osim toga deca su imala priliku da igraju i fudbal, odnosno odbojku.

U četvrtak 8. oktobar u OŠ "Sever Đurkić", održala se akcija "Tedy bear", a decu iz Predškolske ustanove „Labud Pejović“ su ugostili "severci" i bečejski Dom zdravlja. Urađeni su pregledi na omiljenim medvedićima i lutkama, a deci je prikazano kako da previju svoje igračke, daju im lekove, i povrh svega, kako da se oslobode straha od lekara. Osim toga, u Narodnoj biblioteci je održan i "debatni klub za srednjoškolce" .

Zbog najave lošeg vremena, aktivnosti za petak, predviđene u centru grada, održaće se u SALI SPORTSKOG CENTRA.

IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković