webinfo

A+ A A-

Članci

SAOPŠTENJE LSV BEČEJ

b_300_0_16777215_00_images_Tijana_000_Lica_LSV_saopstenje.jpgPrenosimo Vam saopštenje LSV Bečej:


"Bečej - Predsednik Opštinskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Bečej Ferenc Toth kaže da je na sednici Opštinskog odbora doneta jednoglasna odluka da će na predstojeće lokalne izbore ta stranka najverovatnije izaći samostalno.
Mi čekamo raspisivanje izbora i spremni smo za te izbore, a imena kandidata ćemo saopštiti kada za to dođe vreme. Odluka da samostalno izađemo na izbore je dokaz građankama i građanima opštine Bečej i svima na političkoj sceni u Bečeju da su oni koji su Ligu svrstavali u neke predizborne koalicije uradili to da bi dezinformisali javnost zbog svojih stranačkih interesa. Okupili smo se oko ideje koju i dan danas zastupamo. Smatram da smo upravo zbog te ideje a ne lične koristi iz pozicije opozicije toliko puno uradili do sada za građanke i građane opštine Bečej. Za razliku od drugih političkih partija, ligaši odgovaraju isključivo građanima i građankama opštine Bečej – rekao je Toth
Zamenik predsednika Opštinskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Bečej Dušan Jovanović rekao je da je u okviru priprema za predstojeće lokalne i pokrajinske izbore, u sredu 07.10.2015. održana 1. sednica Lokalnog izbornog štaba OOLSV Bečej. Na sednici je konstituisan Lokalni izborni štab, a takođe je svaki član dobio konkretna zaduženja u toku predizborne kampanje. Članice i članovi štaba su:

1 Tot Ferenc, šef izbornog štaba
2. Dusan Jovanović, zadužen za Bačko Gradište i Bačko Petrovo Selo
3. Dragica Skakić, zadužena za pravna pitanja i izbornu proceduru
4. Violeta Ristić, zadužena za organizovanje akcija i konvencija
5. Ilonka Sabo, zadužena za distribuciju propagandnog materijala i koordinaciju aktivista
7. Arpad Nađnemedi, zadužen za kontrolore i sigurne glasove

Na sednici je jednoglasno doneta odluka da prioritetna obaveza u narednom periodu bude mobilizacija kompletnog članstva OOLSV Bečej, Lokalnog izbornog štaba, kao i kandidatkinja i kandidata za odbornice i odbornike, da bi se ostvarila lična komunikacija sa sigurnim glasovima i simpatizerima u cilju stvaranja mini izbornih štabova. Takođe je zaključeno da se do naredne sednice predloži plan izborne kampanje OOLSV Bečej - zaključuje Jovanović."

fotografija: LSV Bečej

IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković