webinfo

A+ A A-

Članci

Odbor poverilaca PIK Bečej: Nova procena kapitala, prodaja kombinata samo kao celina

b_670_0_16777215_00_images_Tijana_Radojevic_i_Katanic.JPGNajvažnija odluka sa poslednjeg sastanka Odbora poverilaca PIK Bečej (7. oktobra) je da će se kombinat prodati u celosti kao pravno lice i da neće biti rasparčavanja. Takođe, usvojena je i nova procena vrednosti kapitala koja iznosi 87 miliona evra.


Sastanku Odbora poverilaca u prostorijama PIK Bečej predsedavao je mr Nenad Katanić, pomoćnik ministra poljoprivrede i zaštite životne sredine, a pored poverilaca prisustvovali su i predstavnici lokalne samouprave na čelu sa mr Vukom Radojevićem.
On je naglasio da je usvajanje ove dve tačke na Odboru poverilaca potvrda dobre komunikacije svih aktera u ovom procesu, Vlade Republike Srbije, Ministarstva poljoprivrede, najvećih poverilaca PIK Bečej, lokalne samouprave, kombinata i sindikata i da napori koji se čine idu u dobrom smeru ka rečenju problema na zadovoljstvo svih, posebno radnika i građana opštine Bečej. Radojević je rekao i da do kraja godine očekuje raspisivanje javnog nadmetanja za prodaju celokupnog kombinata.

izvor: opština Bečej

 

IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković