webinfo

A+ A A-

Članci

ZAVRŠENA DEČJA NEDELJA

b_670_0_16777215_00_images_Tijana_000_Desavanja2_Decja_nedelja_Becej_zavrsnica.jpgZavršnica Dečje nedelje održana je 9. oktobra u Ustanovi za sportsku i kulturnu aktivnost omladine „Đorđe Predin Badža“ gde je nekoliko stotina mališana, njihovih roditelja, nastavnika i vaspitača uživalo u brojnim sadržajima.

Interkulturana odbojka i basket, kreativni štandovi, "Naj šiz friz", pokaži šta znaš - pevanje, gluma, mini skečevi, ritmičke numere, mađioničarski trikovi, dečiji vašar - gde su deca prodavali ili vršila razmenu igračaka i drugih predmeta.

I ove godine uručena je lenta „Građanin po meri deteta“, a u skladu sa motoom manifestacije ovo priznanje dodeljeno je Eržebet Ivanović, vlasnici knjižare Prizma.

Koordinatorka Dečje nedelje Tatjana Mitić je izjavila da je, uprkos najavljenom lošem vremenu i kiši, zadovoljna kako je protekla manifestacija i da su svi planirani programi realizovani bez problema.
"Jako sam zadovoljna angažovanošću dece, a posebno što su ove godine i deca iz Bačkog Gradišta i Bačkog Petrovog Sela bila maksimalno uključena u sve aktivnosti", izjavila je Tatjana Mitić.

IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković