webinfo

A+ A A-

Članci

RADIJATORI TOPLI OD SUTRA UJUTRU

b_300_0_16777215_00_images_Tijana_000_Ilustracije2_Radijator.jpgRadijatori u bečejskoj opštini će od subote ujutru, 17. oktobra, konačno biti topli!

 

Kako je izjavio direktor JP "Toplane" Bečej, Dejan Vuković, grejna sezona je zvanično počela u petak uveče: "Trebaće vremena da se zagreje sistem, što znači da korisnici mogu očekivati tople radijatore u jutarnjim časovima narednog dana. Dakle u subotu ujutru".

"Što se tiče duga", dodaje Vuković - "84 miliona dinara je dug koji je nasleđen i koji se vuče i gomila već 7 ili 8 godina, a deo duga je nastao proletos zbog ogromnog povećanja cene gasa. Naime cena gasa decembra bila je 43 dinara, a prilikom završetka grejne sezone 53,5 dinara što nije ispraćeno povećanjem cene toplotne energije.


Direktor JP "Toplane" je najavio da će ovih dana poslati i zvanično saopštenje za medije, uz napomenu da je između Toplane i Srbijagasa postignut "načelni dogovor" o reprogramu dugova.

IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković