webinfo

A+ A A-

Članci

LSV: Velika očekivanja od bečejskih ligaša na predstojećim izborima

OO_LSV_Becej.jpgSaopštenje OO LSV Bečej:

 

"U organizaciji Centra za edukaciju Lige socijaldemokrata Vojvodine, 15. oktobra 2015. Godine, u Opštinskoj organizaciji Lige socijaldemokrata Vojvodine Bečej u okviru 2. Sednice Lokalnog izbornog štaba održana je edukacija za predstojeće izbore.

Članovi Centra za edukaciju Lige socijaldemokrata Vojvodine prisutnima su održali interaktivan trening o načinu vođenja kampanje, fazama kampanje, mogućnostima i o uspešnoj realizaciji plana kampanje.
Na sednici je pored članica i članova Lokalnog izbornog štaba prisustvovao i Duško Radaković zamenik šefa Izbornog štaba Bačka LSV i potpredsednik Izvršnog odbora Glavnog odbora LSV.
Šef Lokalnog izbornog štaba predstavio je koordinatore ukupno šest timova od kojih je svako dobio konkretna zaduženja u toku predizborne kampanje. Koordinatori timova će do naredne sednice u saradnji sa predsednicama i predsednicima Mesnih organizacija, i sa kandidatkinjama i kandidatima za odbornice i odbornike LSV izraditi plan izborne kampanje za svaki deo opštine Bečej.
Prisutnima se obratio i Duško Radaković i pohvalio je dosadašnje zalaganje svih članica i članova OO LSV Bečej u opštem radu ove organizacije. Članstvo LSV u opštini Bečej spremno i izuzetno motivisano da na predstojećim izborima ostvari maksimalno dobar rezultat, u skladu sa opravdano velikim očekivanjima centrale LSV.


OO LSV Bečej"

IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković