webinfo

A+ A A-

Članci

USPEŠAN HUMANITARNI TURNIR

b_670_0_16777215_00_images_Tijana_000_Desavanja2_Turnir1.jpgPobednik humanitarnog turnira u malom fudbalu "Loptom do koraka" je ekipa "POLICIJE BEČEJ", drugo mesto osvojila je ekipa "SOCIJALISTIČKA OMLADINA TEMERIN", a treće mesto izvojevala je ekipa "BEČEJCI ZA BEČEJCA", pobedivši ekipu "MLADI SOCIJALISTI BEČEJ"!

 

Humanitarni turnir je organizovala NVO "Maslačak" iz Bečeja u cilju prikupljanja novčanih sredstava za lečenje Petra Novkovića koji je od svoje desete godine, usled atrofije mišića, u invalidskim kolicima. Za hiruršku intervenciju mu je potrebno 12.000 evra.

Na turniru je učestvovalo ukupno 10 ekipa, a od kotizacija, koje su iznosile 3.000 dinara, sakupljeno je 30.000 dinara. Sav prihod je uplaćen na Petrov namenski računa. 

Organizator se zahvaljuju svim učesnicima koji su prijavljivanjem doprineli da turnir bude što uspešniji. Uz navedene ekipe učestvovali su još Klub američkog fudbala "VIDRE", Omladina SNS Bečej, Omladina Pokret socijalista Bečej, "Sojaprotein", "Kirbela i drugovi", "Socijalistička omladina Bečej 2" "Pokrajinski odbor SPS Novi Sad" i "Socijalistička omladina Srbobran. "
Uz njih zahvalnost se upućuje i pekari "Aleksandra", lancu prodavnica "Tisakop", Ustanovi za sportsku i kulturnu aktivnost i Kancelariji za mlade Bečej.

IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković