webinfo

A+ A A-

Članci

BEND The Maladro!ts u Srbiji - uz bečejske i novobečejske pank i rok bendove

b_670_0_16777215_00_images_Tijana_000_Ilustracije2_The_Maladro.jpgU goste nam dolazi sjajan bend, "The Maladro!ts", iz južne Nemačke koji će se po drugi put predstaviti publici u Srbiji na svojoj trodnevnoj turneji u našoj zemlji.

 

Prva po redu svirka ovog benda biće održana u prestonici Vojvodine. Novosadjani su ovaj bend imali prilike da čuju ne tako davne 2012. godine u sklopu njihove turneje "Punk Ain't Hobby" sa nemačkim HC/Punk bendom Wasted Youth. Nakon 3 godine, "Maladro!ts-i" se vraćaju u CK13. Svirka je zakazana za 23. oktobar 2015. godine, na 71. godišnjicu od oslobodjenja Novog Sada od fasizma! Njihova domaca podrška će biti novosadski pop-punk sastav “Get off my property”, a za ulaz je potrebno da izdvojite 300 dinara.
Nakon toga, ovaj četvoročlani sastav se seli u Sombor, gde će u kafani “Somborske ruže” biti obeležena godišnjica oslobođenja 24.oktobra, a priključuju im se bečejski "Street punk sastav", Fiskalni račun, i kultni novobečejski punk-rock bend "JKMAMKK". Uvertira ovom muzičkom događaju će biti tribina na temu “Izbeglička kriza” koja će se već od 18 časova održati u somborskom Omladinskom klubu.
Poslednji nastup The Maladro!ts na ovoj turneji u Srbiji, bice održan u Niškom klubu Black stage u nedelju 25.oktobra, a Nišlije će morati da izdvoje skromnih 150 dinara za ulazak na ovaj koncert.

IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković