webinfo

A+ A A-

Članci

BEČEJ: USPEŠNA AKCIJA 'ŠTA TRENIRAŠ'

b_670_0_16777215_00_images_Tijana_000_Desavanja2_Sta_treniras_Becej.JPGU četvrtak 29. oktobra u hali Ustanove za sportsku i kulturnu aktivnost omladine „Đorđe Predin Badža“ upriličena je akcija „Šta treniraš?“ koju je propratio veliki broj dece.


Cilj akcije bila je prezentacija sportskih klubova sa teritorije opštine Bečej i ujedno poziv mladima i svima drugima da pronađu odgovarajuću fizičku aktivnost, odnosno da usvoje zdrav način života. Na štandovima, u toku dva sata akcije, osnovci i mališani iz vrtića uživali su u atraktivnim predstavama koje su za tu priliku priredili članovi 24 sportska kluba iz Bečeja.

Akciji su prisustvovali i delegacija bečejske lokalne samouprave na čelu sa Vukom Radojevićem - predsednikom opštine Bečej, Aleksandar Šoštar - predsednik Sportskog saveza Srbije, Vladimir Batez - generalni sekretar Sportskog saveza Srbije, kao i atletska legenda Dane Korica.
Organizatori akcije su Sportski savez Srbije i kompanija „Koka kola“, pod pokroviteljstvom Ministarstva omladine i sporta i podršku Zavoda za sport i medicinu sporta Republike Srbije i opštine Bečej.
"Sport u Bečeju ima budućnost! Ne mora svako od vas da bude i vrhunski sportista, ali važno je baviti se sportom i živeti zdravo", poručio je ovom prilikom Aleksandar Šoštar - predsednik Sportskog saveza Srbije.

Ukoliko se neko od Vas još uvek premišlja oko izbora sporta, možda mu "Foto-galerija" u tome pomogne:

IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković