webinfo

A+ A A-

Članci

PRIZNANJE 'DR ĐORĐE NATOŠEVIĆ' ZA OŠ 'ZDRAVKO GLOŽANSKI'

b_670_0_16777215_00_images_Tijana_000_Desavanja2_Nagrada_Djordje_Natosevic.JPGPriznanje koje nosi ime dr Đorđa Natoševića, prosvetnog radnika, jednog od prvih srpskih pedagoga i osnivača učiteljskih škola u više gradova, kao autentično vojvođansko priznanje koje se dodeljuje najuspešnijim vaspitno -obrazovnim ustanovama i prosvetnim radnicima, dodeljeno je OŠ "Zdravko Gložanski" iz Bečeja.

 

Kako je ovim povodom istakla direktorica ove škole Suzana Đukić, ovo je priznanje svim zaposlenima, učenicima, roditeljima, ali i celokupnoj lokalnoj zajednici. Ona se osvrnula i na eksternu evaluaciju, gde je OŠ "Zdravko Gložanski" dobila najvišu ocenu - 4!

Predsednik opštine Bečej, Vuk Radojević je istakao da se nagrada sastoji od plakete, povelje i novčane nagrade u visini od 400.000 dinara. "Osnovnoj školi „Zdravko Gložanski“ priznanje je dodeljeno jer je to škola u kojoj reči: tolerancija, međukulturalna saradnja i inkluzivno obrazovanje, svestrano angažovanje učenika, nisu samo obične fraze, već su kroz svakodnevni rad dobile puni smisao. U ovoj školi istovremeno se radi na podizanju nivoa nastave i stručnom usavršavanju nastavnika", zaključio je Radojević.

Predsednik Školskog odbora, Srđan Gligorić je istakao da je najzaslužnija za ovo priznanje, upravo direktorica Suzana Đukić, ali i ceo kolektiv. Čestitkama se pridružila i predsednica Saveta roditelja, Snežana Sekulić i ujedno pozvala sve da upišu svoju decu upravo u OŠ "Zdravko Gložanski".

 

IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković