webinfo

A+ A A-

Članci

MALIŠANI OBELEŽILI DAN TOLERANCIJE

b_300_0_16777215_00_images_Tijana_000_Desavanja2_Horic.jpgPredškolska ustanova „Labud Pejović“ obeležila je međunarodni praznik - Dan tolerancije.

 

Šarolik dvojezični program su pripremile vaspitačice i deca uzrasta od 4 do 7 godina, a Gradsko pozorište je u četvrtak 19. novembra odzvanjalo dečjim glasovima, pevanjem, smehom i plesom.

Uručene su nagrade i povodom konkursa „Naj, naj Dečija nedelja“. Prva nagrada i novčani iznos od 20.000 dinara osvojila je Tehnička škola, druga nagrada i 10.000 dinara pripalo je Predškolskoj ustanovi „Labud Pejović“, a treća nagrada i 5.000 dinara - OŠ „Šamu Mihalj“ iz Bačkog Petrovog Sela.
Likovna sekcija „Duga“ koja funkcioniše pri MKUD „Petefi Šandor“ poklonila je slike najuspešnijim pojedincima na konkursu. Svi nagrađeni učenici su iz Tehničke škole: Žaklina Kovač - literarni rad, Jovana Vujanić, Ivan Stepanov i Bogdan Čiplić su osvojili slike za učešće na likovnom konkursu.

Ulaznice su bile „grickalice“, koje će se koristiti u humanitarne svrhe, za novogodišnje peketiće deci iz socijalno ugroženih porodica.

IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković