webinfo

A+ A A-

Članci

FILM - SMRDLJIVA BAJKA DANAS I SUTRA U BEČEJU

b_670_0_16777215_00_images_Tijana_000_Desavanja2_Smrdljiva_bajka.jpgPremijera filma „Smrdljiva bajka“ scenariste i reditelja Miroslava Momčilovića održana je u sredu (25. novembra) u Sava centru, a publika je u prepunoj sali, dugim, gromkim aplauzom pozdravila ekipu filma.

 

Gledaoci su zdušno pokazali koliko ih je film poneo, posebno pozdravivši Žarka Lauševića, koliko zbog izvrsno odigrane glavne muške uloge, toliko i zbog povratka na filmsko platno posle čitavih 16 godina. I Jelena Đokić kao Ema, i Petar Božović kao kralj beskućnika pobrali su velike simpatije publike i niz pohvalnih komentara. "Smrdljiva bajka" je dirljiv film, socijalno-egzistencijalna drama o beskućnicima, u čijem je središtu ljubavna priča.

Samo dan nakon premijere u Beogradu, bečejska publika će imati prilike da pogleda ovo filmsko ostvarenje u sali Gradskog pozorišta. Projekcije su u četvrtak i petak, 26. i 27. novembra, od 18 i 20 časova po ceni od 250 dinara.

Istim danima, četvrtak i petak, ali od 16 časova, prikazivaće se animirani film o najlepšoj priči nevinosti života, novele pisca i pilota Antoana de Sent Egziperija „Mali princ“, koji će nam iznova otkriti svet malog zvezdanog putnika.

IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković