webinfo

A+ A A-

Članci

FILM - JESEN SAMURAJA SE SNIMA U BEČEJU

Multithumb found errors on this page:

There was a problem loading image 'images/Tijana/000/Desavanja2/Jesen_4.jpg'
There was a problem loading image 'images/Tijana/000/Desavanja2/Jesen_4.jpg'

b_300_0_16777215_00_images_Tijana_000_Desavanja2_Jesn-samuraja-becej.jpgOpština Bečej i Gradsko pozorište su podržali producentsku kuću Gargantua films iz Beograda povodom snimanja filma "Jesen samuraja", upravo u Bečeju. U pitanju je komedija sa elementima sportske melodrame.


U Bečeju se snima romantični deo filma "Jesen samuraja”, a po rečima reditelja Danila Bećkovića, najveća potiska varoš je istinski filmski grad ili studio na otvorenom gde, podršku dobijaju na svakom koraku.
Nakon prva dva dana snimanja filma predsednik opštine Bečej Vuk Radojević je ugostio deo ekipe iskazavši zadovoljstvo što se ovakav projekat odvija u Bečeju.
Pored Petra Strugara, koji igra glavnu mušku ulogu, u filmu glume i Hristina Popović, Petar Novićević, Nikola Kojo, Sergej Trifunović, Andrija Milošević, Katarina Žutić, Miodrag Miki Krstović. Muziku potpisuje Marko Kon, koji je uz korišćenje vojvođanskih motiva najavio i snimanje nekoliko originalnih kompozicija.
Snimanje filma u Bečeju je počelo 25. novembra, a snimaće se do 10. decembra na više lokacija i sa brojnim bečejskim statistima koji su uključeni u ovaj film, uzrasta od 7 godina pa naviše.

Jesen_4.jpg

IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković