webinfo

A+ A A-

Članci

LSV BEČEJ: PODRŠKA GRAĐANIMA I NJIHOVIM INTERESIMA

b_150_100_16777215_00_images_Tijana_000_Ferenc_Toth.1.jpgSaopštenje OO LSV Bečej:

 

"U sredu, 02. Decembra Lokalni izborni štab Opštinske organizacija Lige socijaldemokrata Vojvodine Bečej organizovala je forum sa kandidatkinjama i kandidatima za odbornice i odbornice LSV . Govornici Bojan Kostreš, zamenik predsednika LSV, Duško Radaković, potpredsednik Izvršnog odbora, Ferenc Toth, predsednik Opštinskog odbora LSV Bečej i Dušan Jovanović, odbornik LSV u opštinskom parlamentu osvrnuli su se, između ostalog, i na ostvarene rezultate u okviru projekata koji su realizovani od strane pokrajinske izvršne vlasti u opštini Bečej, ali i na urgentne probleme kada je u pitanju izmena Zakona o poljoprivrednom zemljištu.
- Liga socijaldemokrata Vojvodine je oduvek, već 26 godina, orijentisana na davanje podrške građanima i njihovim interesima, bilo da su oni radnici, penzioneri ili poljoprivredinici. S tim u skladu, dužnost Lige socijaldemokrata Vojvodine je da nastavi da insistira na povlačenju predloga Zakona o poljoprivrednom zemljištu iz skupštinske prcedure jer će u suprotnom Zakon kao takav učiniti da hiljade domaćinstava bukvalno ostane bez ikakvih izvora prihoda – složili su se govornici. Oni su pozvali sve građane koji shvataju koje bi posledice izazvalo usvajanje ovakvog zakona da se u narednom periodu odazovu akcijama Lige socijaldemokrata Vojvodine i daju potpis podrške za zaštitu naših poljoprivrednika. Vojvođanska zemlja nije na prodaju."


Opštinska organizacija 
Lige socijaldemokrata Vojvodine, Bečej

IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković