webinfo

A+ A A-

Članci

Predstavljanje programa podrške razvoja lokalne privrede i preduzetništva u opštini Bečej

b_670_0_16777215_00_images_Tijana_000_Desavanja2_RRA_Backa_2015.jpgRegionalna razvojna agencija Bačka i Opština Bečej su u sredu 23. decembra 2015. godine zajednički organizovale predstavljanje programa i projekata koji su usmereni ka razvoju malih i srednjih preduzeća i preduzetnika, sektora turizma i proizvodnje hrane.

 Prisutnim preduzetnicima, ne samo iz Bečeja, već iz celog regiona Bačke, na samom početku obratili su se Srđan Vezmar, direktor RRA Bačka, Vuk Radojevič, predsednik opštine Bečej, Dalibor Kekić, član opštinskog veća Bečej i Željko Plavšić, načelnik odeljenja za privredu Bečej. Ujedno, o novoj konkurentnoj turističkoj ponudi za Bečej govorila je Gordana Džigurski, TO Bečej.

Prisutnima je prezentovano mnogo toga što bi moglo da unapredi njihovo poslovanje, poput - projekta "Regionalni brend Bačke i Ruralne inicijative za razvoj Bačke - šansa za male proizvođače u Bačkoj", program grantova kompanije Filip Moris "ENECA - Pokreni se za posao", evropska mreža preduzetništva i programa Nacionalne agencije za regionalni razvoj. Ujedno je predstavljen i projekat koji se odnosi na uspostavljanje Destinacijske menadžment strukture na prostoru Dunava i Fruške gore, a opština Bečej jedan je od nosilaca ovog projekta.

IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković