webinfo

A+ A A-

Članci

BEČEJ: KONKURS ZA DODELU STIPENDIJA

b_300_0_16777215_00_images_Tijana_000_Ilustracije2_Stipendije_2015.jpgKomisija za dodelu stipendija u opštini Bečej je 16. decembra 2015. godine raspisala Konkurs za dodelu stipendija studentima sa prebivalištem na teritoriji opštine Bečej, za školsku 2015/2016. godinu. Konkurs se raspisuje za dodelu ukupno 40 stipendija.

 


Stipendiju mogu ostvariti studenti pod uslovom:
-    da su državljani Republike Srbije i da imaju prebivalište na teritoriji opštine Bečej,
-    da su redovni studenti visokoškolskih ustanova čiji je osnivač Republika Srbija,
-    da su redovni studenti koji se finansiraju iz budžeta Republike Srbije
-    da su prvi put upisani u tekućoj školskoj godini na godinu studija prvog ili drugog stepena ili da imaju prvi put upisan status apsolventa
-    da tokom studiranja nisu obnavljali godinu
-    da tokom studija imaju prosečnu ocenu najmanje 8
-    da su studenti treće ili četvrte godine osnovnih akademskih studija, ili prve i druge godine master studija, ili da prvi put imaju status apsolventa na osnovnim akademskim studijama ili master studijama.

Stipendije će se isplaćivati u iznosu od 8.000,00 dinara u deset jednakih mesečnih rata, mesečno najkasnije do 15-og u mesecu za prethodni mesec i to za period oktobar – juli.

 

Opširnije o konkursu i svim Uslovima pročitajte na sajtu opštine Bečej -ili preuzmite: OVDE.

IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković