webinfo

A+ A A-

Članci

PRIJEM NAJBOLJOJ NA SVETU!

b_670_0_16777215_00_images_Tijana_000_Desavanja2_Prijem_Beba.jpgNajboljoj svetskoj stonoteniserki sa invaliditetom, Bečejki, Borislavi Bebi Perić-Ranković, organizovan je prijem u Kreativnom centru Gradskog pozorišta.U subotu, 26. decembra, čestitke najboljoj na svetu, u ime lokalne samouprave, uputili su Dragan Kovačev član opštinskog veća zadužen za privredu i Dejan Stanojev direktor Ustanove za sportsku i kulturnu aktivnost omladine „Đorđe Predin Badža“.

Kako je Beba Perić-Ranković ovom prilikom istakla, da iz svake situacije, bila ona dobra ili loša, treba izvući pouku i nešto pozitivno i poručila svim mladima da se bave nekom fizičkom aktivnošću:
"U Bečeju deluje veliki broj sportskih klubova. Izaberite neki ako već niste i budite fizički aktivni".

Podsećamo, Borislava Perić-Ranković, reprezentativka Srbije, je decembra ove godine na ceremoniji Svetske stonoteniske federacije u Lisabonu, izabrana za najbolju stonoteniserku sveta za 2015. godinu u kategoriji sportista sa invaliditetom.

Osvrćući se na ovo priznanje Beba kaže da je sama nominacija - neverovatna stvar. "U Lisabonu je bilo kao na dodeli Oskara. Crveni tepih, izjave novinarima, kokteli, večera. Sve je to jedno nezaboravno iskustvo", dodala je ova iyuyetna sportistkinja i osvajačica brojnih medalja.

Bebu Perić-Ranković su za ovo priznanje preporučili sjajni rezultati u godini na izmaku u kojoj je osvojila evropsko zlato u pojedinačnoj, srebro u ekipnoj konkurenciji i trijumfovala na čak tri Svetska kupa. Svetska i evropska prvakinja, vicešampionka paraolimpijskih igara, vlasnica pregršt odličja, pehara, nagrada i priznanja, koja je već godinama u vrhu svetske rang liste.

Još jednom - sve čestitke!

IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković