webinfo

A+ A A-

Članci

PUŠTENA U RAD JAVNA RASVETA NA KRUŽNOM TOKU

b_670_0_16777215_00_images_Tijana_000_Desavanja2_Kruzni_tok_rasveta.JPGNa novoizgrađenom kružnom toku, predsednik opštine Bečej Vuk Radojević, zvanično je pustio u rad javnu rasvetu.


U pitanju je savremena tehnologija sa ugrađenim vremenskim relejima: 24 stuba javne rasvete - 9 svetiljki u samom kružnom toku koje sijaju punim intenzitetom tokom cele noći i 15 na prilazima kružnom toku koje punim intenzitetom svetle do 22 sata, da bi se do jutra taj intenzitet postepeno smanjivao.
Pored javne rasvete, na kružnom toku su završene i pešačko-biciklističke staze, zajedno sa pešačkim prelazima, a tokom meseca januara 2016. godine, biće postavljen i video nadzor

Prvi čovek najveće potiske opštine je podsetio i na ostale investicione radove, čija vrednost doseže do 150 miliona dinara. "Tu je sanacija puta od semafora kod Lukoil benzinske pumpe pa sve do Velpetrolove pumpe, te deonice prema Radičeviću gde je rekonstruisan deo kolovoza, kao i deonice na ulazu u Bačko Gradište - od ulaza u Bačko Gradište do krivine koja vodi prema Bečeju, do Sojarskog puta i deonice na Srbobranskom putu, na samom ulasku u Bečej u dužini od 1,6 kilometara, kao i druge strane Sojarskog puta prema semaforu i deonica od semafora do kružnog toka", istakao je Radojević.

Podsetićemo, vrednost radova na kružnom toku je 40 miliona dinara, od čega su JP "Putevi Srbije" investirali 35 miliona dinara, dok je opština Bečej izdvojila oko 4,5 miliona dinara koji su namenjeni za postavljanje javne rasvete i za ozelenjavanje i održavanje javne površine oko kružne raskrsnice.

IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković