webinfo

A+ A A-

Članci

NAFTACHEM - NOVA BENZINSKA PUMPA U BEČEJU

b_670_0_16777215_00_images_Tijana_000_Desavanja2_Naftachem1.jpgU četvrtak 21. januara, na Petrovoselskom putu, umesto dosadašnjeg "Velpetrola", sa radom je počela nova benzinska pumpa "Naftachem"."Naftachem je domaća kompanija koja se bavi veleprodajom - uvozom, skladištenjem i distribucijom evro dizela i drugih naftnih derivata. Od skora smo počeli da se bavimo i maloprodajom, a do sada smo otvorili 7 benzinskih pumpi, uključujući i pumpu u Bečeju. Prostor je iznajmljen na deset godina, ali možda u perspektivi i kupimo pumpu", istakao je Boško Vučurević direktor novosadske kompanije "Naftachem" dodajući da je zadovoljan pozicioniranjem u Bečeju, obzirom da je ovo opština koja je jedan od centara agrara i poljoprivrede.
"Trenutno je na benzinskoj pumpi zaposleno 5 osoba, u planu je da se u toku poljoprivredne sezone zaposli bar još dvoje. "Na proleće, kada se otvori i restoran biće potrebe za još radnika", naglasio je direktor Vučurević.

"Ovo za Bečej znači i nova radna mesta, a lokalna samouprava svakako podržava i uvek pomaže realizaciju ovakvih investicija", rekao je predsednik opštine Bečej, Vuk Radojević.

IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković