webinfo

A+ A A-

Članci

LSV U OPŠTINI BEČEJ PREDSTAVILA NACRT PREDIZBORNOG PROGRAMA

b_400_0_16777215_00_images_Tijana_000_Desavanja2_LSV_Forum.jpgLiga socijaldemokrata Vojvodine je u ponedeljak u maloj sali Skupštine opštine Bečej predstavila predlog predizbornog programa, a juče, u utorak u Drljanu i u Bačkom Perovom Selu.

Reč je o forumima koji se održavaju s ciljem da LSV na izbore izađe sa što kvalitetnijim programom. U Bečeju su o tome govorili potpredsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Jovanović i pokrajinska poslanica LSV Kristina Meneši, a u Drljanu i Bačkom Petrovom Selu govorio je član Izvršnog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine, Marko Lutkić.

Kako je navedeno, cilj foruma bio je da se uz primedbe, sugestije i ideje članova stranke formira što kvalitetniji predizborni program. Kada je reč o lokalnim izborima, Opštinski odbor Lige u Bečeju doneo je odluku da će izaći samostalno.
 
– Smatramo da imamo dovoljno kapaciteta, da imamo dovoljno kvalitetnih ljudi, da smo se aktivno uključili u sve ove aktivnosti po pitanju interesa i ciljeva Lige na teritoriji opštine Bečej. Postavili smo sebi i veoma ozbiljne i visoke ciljeve koje Liga u Bečeju nikada nije ostvarila, a to je da prvi put imamo odborničku grupu u SO Bečej – istakao je odbornik LSV u Skupštini Opštine Bečej Dušan Jovanović.
 
Pored opštih zahteva Lige, u predlogu programa ističu se i specifični zahtevi kao što su formiranje vojvođanske policije, novog Zakona o nadležnostima APV, Zakona o finansiranju i imovini APV, formiranje kliničko-bolničkog centra u Novom Sadu, revizija energetskog sporazuma sa Rusijom.

Opštinski odbor
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Bečej

IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković