webinfo

A+ A A-

Članci

Bečej: Rekonstrukcije puteva

b_670_0_16777215_00_images_Tijana_000_Desavanja2_PutBPSelo.jpgRegionalni put od skoro 13 kilometara, koji spaja Bečej i Bačko Petrovo selo, već godinama unazad se smatra jednim od najopasnijih puteva u Vojvodini.


Poslednjih godina je na jedan deo stavljen sloj asfalta, ali dva kilometara su još uvek u izuzetno lošem stanju. Po planovima, uskoro će se srediti i ovaj deo puta.
„U razgovorima i sa dogovorima sa JP “Putevi Srbije“, sredstva su obezbeđena u vrednosti od 75 miliona dinara i kao što sam napomenuo, nakon ovih pripremnih radova i kvalitetne drenaže, pristupiće se daljem izvođenju radova“-rekao je Vuk Radojević, predsednik opštine Bečej.

Trenutno se radi kopanje kanala sa leve i desne strane puta koji će poslužiti za drenažu površine ispod kolovoza, nakon čega će otpočeti radovi na sanaciji puta.

Na teritoriji opštine Bečej se i na drugim mestima sređuju i popravljaju putevi, između ostalog, u pravcu ka Novom Bečeju, Srbobranu i Mileševu, kao i između Bačkog Gradišta i Čuruga i između Bačkog Gradišta i Temerina.

IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković