webinfo

A+ A A-

Članci

EKOBEČEJ, TEMA KONKURSA: 'STRAŠILO ZA PTICE'

Ekobeej.jpgUdruženje građana „Ekobečej“ i ove godine organizuje konkurs povodom  22. aprila, Dana planete Zemlje. Ovogodišnja tema je „Strašilo za ptice“, a vaši kreativni radovi moraju biti od recikliranog materijala.Zainteresovani razredi neka se jave na e-mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. radi informacija o načinu preuzimanja stalka za svoju kreaciju. Na vidnom mestu napisati ime, razred i mesto škole autorskog tima.

Domaćin manifestacije je O.Š. „Sever Đurkić“. Najuspešniji radovi će pored diplome biti nagrađeni i proizvodima fabrike peciva „Mini Pani“ iz Subotice koji će se preuzimati u poslastičarnici „Žerbo“ u Glavnoj ulici. Radove dostaviti do 22. aprila u O.Š. „Sever Đurkić“. Proglašenje pobednika će biti  25. aprila u 11 časova, a izložbu možete pogledati u narednih 7 dana u holu škole.

IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković