webinfo

A+ A A-

Članci

PREDSTAVA 'VAŠARIŠTE' U BEČEJU

Drznedaj.jpgPredstava "Vašarište" u izvođenju pozorišne trupe "Drž' ne daj" odigraće se u utorak, 12. aprila, u Velikoj sali Gradskog pozorišta Bečej u 20 časova. Ulaznica je 200 dinara.
Posle velikog uspeha koji su postigli predstavom "Drž' ne daj" pred nama je nova predstava mladih novosadskih glumaca Sonje Leštar i Nikole Ivačkova koja se zove "Vašarište". Predstavu je režirala Maja Grgić.

"Predstava “Vašarište” je rađena po motivima “Stilskih vežbi” Rejmona Kenoa. Ovo delo je jedna kratka priča ispričana na 99 načina. Predstavom “Vašarište” želeli smo da pokažemo nešto više od toga da postoje različiti ljudi koji na različite načine posmatraju isti događaj. U predstavi se mogu videti svi nivoi društva. Počinje od običnog raspredanja priče u narodu, da bi preko društvenih mreža, medija, kulture, estrade, naučnih emisija... dovelo do političkog - državnog problema. Tada se više niko ne seća odakle je počelo, čak ni zašto smo se time bavili. Sada je na redu neka nova priča i neki novi problemi, koje će ponovo da nam servira ”neko od gore”, a mi ćemo tako zadovoljno zagristi mamac... "

Pozorišna trupa "Drž' ne daj"

IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković