webinfo

A+ A A-

Članci

BEČEJ: REKONSTRUKCIJA JAVNE RASVETE U PET ULICA

b_670_0_16777215_00_images_Tijana_000_Lica_Vuk_Radojevic4.JPGU toku je rekonstrukcija javne rasvete u pet ulica u Bečeju, Uroša Predića, Hajduk Veljka, Svetozara Markovića, Svetozara Miletića i u ulici Zmaj Jovinoj.

Projekat je odobrila Uprava za kapitalna ulaganja i obezbedila sredstva u visini od 5 miliona i 900 hiljada dinara, dok je ostatak, u visini od oko 1 milion i 900 hiljada dinara, obezbedila lokalna samouprava. Ukupna vrednost radova je 7 miliona i 800 hiljada dinara.

Kako je istakao predsednik opštine Bečej Vuk Radojević, ovim radovima zameniće se 162 živine svetiljke, novim LED sijalicama. "Jačina živinih svetiljki je 250 W, a LED sijalice imaju jačinu 54 W. Posebno bih naglasio efekat finansijske uštede, koja će na godišnjem nivou biti oko milion dinara. Očekujem da će radovi u ovih pet ulica biti gotovi do 22. ili 23. aprila".
Radojević je ovom prilikom podsetio i na uvođenje javne rasvete u park kod Dečjeg dispanzera, zatim na rekonstrukciju rasvete na Tiskom keju i Zelenom korzu, kao i oko Sportskog centra, i najavio zamenu javne rasvete u Bačkom Gradištu, na putnom pravcu od ulaska u Gradište iz Bečeja, pa prema Čurugu. "Ujedno i Goranski park će zasijati jednim novim sjajem uz kompletnu LED rasvetu koja će biti postavljena na "kandelabere" koji će svojim rustičnim izgledom doprineti izgledu i životu parka koji je nepravedno bio zapostavljen u životima naših sugrađana".

IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković