webinfo

A+ A A-

Članci

NENAD IVANIŠEVIĆ POSETIO OPŠTINU BEČEJ

b_400_0_16777215_00_images_Tijana_000_Ustanove_Centar_za_socijalni_rad_Becej.jpgDržavni sekretar Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Nenad Ivanišević, posetio je u ponedeljak, 18. aprila opštinu Bečej i Centar za socijalni rad.

 

Ivanišević se ovom prilikom sastao sa predsednikom opštine Bečej Vukom Radojevićem, direktorkom centra za Socijalni rad Svetlanom Gagić i Slobodanom Dimitrovim, članom Opštinskog veća za zdravstvo i socijalnu zaštitu.

Vuk Radojević se zahvalio resornom Ministarstvu na sredstvima u visini od 4,7 miliona dinara koja su opštini Bečej opredeljena za poboljšanje socijalne zaštite i usluga u zajednici, izvestivši Ivaniševića o planovima, odnosno inicijativom za otvaranje dnevnog boravka za decu sa posebnim potrebama.

Državni sekretar je ujedno ponudio pomoć Ministarstva prilikom apliciranja i izradi projektne dokumentacije opštine Bečej u okviru raspisanih poziva za "EaSi" programe.

IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković