webinfo

A+ A A-

Članci

Novi Bečej: VII Moto Susret - MC Road Runners

7MotoSusretNB2016.jpgU subotu, 4. juna, sa početkom u 9 časova, u organizaciji MC „Road Runners“ realizovaće se 7. Moto susret u Novom Bečeju.„Pripreme već uveliko traju, a mi ćemo se truditi da kao i svake godine maksimalno ugostimo sve ljude koji svojom dobrom voljom dođu na naš susret. Akcenat ćemo staviti upravo na to, da se gosti u potpunosti opuste i osećaju se kao kod kuće. Nećemo organizovati neke standardne događaje, kao razgledanje okoline ili neke specijalne igre. Biće dešavanja, ali u manjem kraćem intervalu. Najviše vremena želimo posvetiti druženju, priči i zabavi“- rekla je Jelena Stojanović, predsednica MC „Road Runners“-a .

Nažalost u zadnjih nekoliko godina, ljudi koji se odazivaju na Moto susrete je sve manji. Međutim, za ovaj skup, organizatori obećavaju „dobru klopu“, dobru svirku i još bolje druženje i to na dobro poznatom mestu, između Tiskog keja i reke Tise. Takođe, ako se kojim slučajem nekome od gostiju dogodi neki kvar ili problem sa motorom, oni izlaze u susret i rešavaju svaki problem.

Za sve one, koji dolaze iz inostranstva biće obezbeđen i smeštaj.

Ulaz će biti besplatan, cene pića povoljne, a putokazi će biti iscrtani na svim putevima i olakšaće gostima da brzo stignu do odredišta.


PROGRAM MOTO SUSRETA:

PETAK 3.6.2016.
20:00 Druženje pod šatorima uz rock muziku sa lap-top-a

SUBOTA 4.6.2016.
09:00 Otvaranje kampa i doček novih gostiju
14:00 Ručak
18:00 Bajkerske igre
20:30 Koncert grupe: "Ribica Kiseonik" - Novi Bečej
22:00 Koncert grupe: "Ledene Oči" - Zrenjanin
00:00 Koncert grupe: "Misery" - Kikinda

NEDELJA 5.6.2016.
07:00 Doručak, jutarnja kafa i ispraćaj gostiju

ULAZ JE BESPLATAN !

DOBRODOŠLI !

 

IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković