webinfo

A+ A A-

Članci

4.Međunarodna smotra oldtajmer vozila

b_400_0_16777215_00_images_Tijana_000_Desavanja2_OldBecejNB2016.jpgU nedelju, 29.maja u organizaciji Oldtimer Kluba Bečej-Novi Bečej realizovana je 4. Međunarodna smotra oldtajmer vozila i trke oldtajmer motocikala.Ove godine gosti su stigli iz Hrvatske, Mađarske, Crne Gore, kao  i iz skoro svih vojvođanskih gradova,  a registrovano je preko 200 osoba.

“Banat i Bačku ne spaja samo Tisa, nego i Oldtimer vozila. Ove godine pored dvotočkaša i četvorotočkaša se mogu naći i biciklovi. Takođe, ima i trotočkaša, koje su neki kupili tokom II Svetskog rata, ali se mogu videti i oni  iz mlađeg doba, kao i oni  koji su kupljeni  između dva Svetska rata”- izjavio je Atila Silađi, predsednik Kluba ljubitelja starovremenskih vozila Bečej-Novi Bečej.

Udruženje Kluba ljubitelja starovremenskih vozila Bečej-Novi Bečej broji 50 članova i već četvrtu godinu zaredom organizuju susret Ljubitelja starovremenskih vozila. Na  ovoj smotri učestvuju samo ona vozila, koja su starija od 30 godina i koja su registrovana.

Posle registracije i druženja učesnika smotra je nastavljena u Bečeju na starom hipodromu kraj Tise sa trkama Tomos vozila, pod nazivom Nacionalna klasa.

IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković