webinfo

A+ A A-

Članci

Novi Bečej: 4. Vikend Sporta

b_400_0_16777215_00_images_Tijana_000_Ustanove_Novi_becej_3.jpgU subotu, 18. juna, sa početkom u 9:30 h u Amfiteatru u Novom Bečeju će se svečano otvoriti 4. Vikend Sporta, koji će tog dana objediniti sve sportiste i sportske klubove iz opštine Novi Bečej, zajedno sa njihovim gostima.Na takmičenju učestvuju deca školskog uzrasta iz svih sportskih klubova iz opštine Novi Bečej, zajedno sa svojim gostima iz Vojvodine i Srbije. Po proceni organizatora, tog dana se očekuje oko 1400 sportista u centru.

„Ideja toga je da klubovi iz Novog Bečeja pozovu svoje prijatelje i da svaki klub pravi po jedan mali turnir, kao malu Olimpijadu. Cilj je promocija sporta, a i da naši sugrađani vide našu decu u našem gradu. Sva takmičenja će se održavati na otvorenom, na 3 lokacije- na stadionu će biti fudbal, ispred škola će biti odbojka i od Hotela prema parku će biti tekvando, savate,karate i boks u parku u ringu. Ove godine kao novinu imaćemo „Školicu sporta“, sa predškolskom decom“ -rekao je Vladimir Galetin, stručni saradnik Sportskog Saveza opštine Novi Bečej.

Pehari i medalje su već obezbeđeni.

Organizatori su Sportski Savez opštine Novi Bečej i lokalna samouprava.

IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković