webinfo

A+ A A-

Članci

Novi Bečej: 7. Moto susret – dobar odziv uprkos lošim vremenskim uslovima

b_670_0_16777215_00_images_Tijana_000_Desavanja3_7.MotoNB2016.jpgTokom vikenda, 4. i 5 . juna pored reke Tise u Novom Bečeju, uprkos lošim vremenskim uslovima, uspešno je održan 7. Moto susret.Bajkeri su se i ove godine okupili u zaista velikom broju pored Tise da se druže, zabavljaju, takmiče i ponesu još jednu lepu uspomenu sa novobečejskog Moto susreta. Uprkos kišovitom i tmurnom vremenu, ovi „opasni“ momci na svojim motociklima nisu izgubili svoj avanturistički duh i smisao za zabavu i druženje.

„Bez obzira što svuda u okolini pada kiša, mi smo ipak zadovoljni. Ručak je bio fantastičan,  a tek večeras na koncerte očekujemo i one ljude koje su obaveze sprečile da dođu ranije“ -izjavila je Jelena Stojanović, predsednica MC „Road Runners“-a.
Inače, bajkera je bilo skoro iz svakog Moto kluba Vojvodine, a uveče su nastupale grupe "Ribica Kiseonik" iz Novog Bečeja, "Ledene Oči" iz Zrenjanina i "Misery" iz Kikinde.

IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković