webinfo

A+ A A-

Članci

Novi Bečej najhumanija opština u Pokrajini

Humanaplaketa2.jpgCrveni krst Srbije proglasio je opštinu Novi Bečej za drugi po redu najhumaniju opštinu u zemlji na osnovu rezultata prošlogodišnjih akcija dobrovoljnog davanja krvi.


Ovo izuzetno priznanje dobitnicima je uručeno na svečanosti u utorak, 14.juna, koja je povodom Svetskog dana dobrovoljnih davalaca organizovana u Beogradu.

Dodeli nagrada i svečanosti su iz opštine Novi Bečej prisustvovali Ilija Mandić, Valerija Vorgučin i Rudolf Horvat, kao najbolji davaoci krvi.

Opštinski odbor Crvenog krsta Novi Bečej je na republičkom nivou osvojio medalju za drugo mestu, dok je na pokrajinskom nivou ubedljivo na prvom mestu.

Za najhumanije opštine, osim Novog Bečeja, proglašeni su Bačka Palanka, Inđija, Zemun, Despotovac, Bački Petrovac i Lazarevac,a  za najhumanije gradove  Požarevac, Jagodina i Kragujevac.

b_670_0_16777215_00_images_Tijana_000_Desavanja3_Humanaplaketa1.jpg

IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković