webinfo

A+ A A-

Članci

Novi Bečej: Matura Srednje škole

b_670_0_16777215_00_images_Tijana_000_Desavanja3_MaturaNB20162.jpgU sredu,15. juna maturanti Srednje škole u Novom Bečeju su se dodelom priznanja na letnjoj pozornici oprostili od školskih učionica.

 

Od srednje škole su se oprostili učenici 5 odeljenja završnih razreda: Gimnazije, Ekonomskih tehničara, Tehničara mehatronike, Dizajnera odeće, Automehaničara, Bravara i Mehaničara privredne mehanizacije.
Pored učenika, svečanosti su prisostvavili i odeljenske starešine gimnazijalaca - Stojanka Glišin, ekonomskih tehničara - Ljiljana Kumrić, tehničara mehatronike - Radomir Mišić ,dizajnera odeće - Bogdanka Ćurčić Tandi, mehaničara privredne mehanizacije, automehaničara i bravara - Tamara Đukić.

Priznanja su dobili:
Aleksandar Dujin, koji je osvojio 2. mesto na matematičkom takmičenju Kengur bez granica,  Mikol Vianelo,za  osvojeno 1. mesto na matematičkom takmičenju Kengur bez Granica i Danijela Pejin, za  osvojeno 3. mesto na matematičkom takmičenju Kengur bez granica. Nevena Kodranov je dobila Pohvalu za učešće na republičkom takmičenju iz računovodstva i učešće na okružnoj smotri recitatora, Biljana Štefkić za učešće na pokrajinskoj smotri recitatora, Ivana Radin za učešće na republičkom takmičenju iz matematike, kao  i svi drugi učenici koji su predstavljali školu na takmičenjima.

VUKOVE DIPLOME su dobili: Milan Stojić, Aleksandar Dujin, Ivana Radin,Nevena Kodranov, Veljko Cvjetan i Tamara Jovanov.

UČENICI GENERACIJE:
Učenik generacije područja rada gimnazija - Milan Stojić.
Učenik generacije područja rada ekonomski tehničar - Ivana Radin.
Učenik generacije područja rada tehničar mehatronike - Veljko Cvjetan.
Nastavničko veće Srednje škole je za učenika generacije 1997. godišta, proglasilo Veljka Cvjetana.

b_670_402_16777215_00_images_Tijana_000_Desavanja3_MaturaNB20161.jpg

IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković