webinfo

A+ A A-

Članci

Novi Bečej: Modna revija i izložba srednjoškolaca u Narodnoj biblioteci

b_670_0_16777215_00_images_Tijana_000_Desavanja3_izlozba_NB.jpgU sredu, 22.juna, u dvorištu Narodne biblioteke, upriličena je modna revija maturanata-dizajnera, kao i izložba radova 2., 3. i 4. razreda učenika Srednje škole iz Novog Bečeja.


“Danas je jedan divan dan u Narodnoj biblioteci, pošto je ovo šesti put da ostvarujemo saradnju sa našim srednjoškolcima, smer dizajn i prikazujemo njihove maturske radove. Na  ovaj način pokazujemo ljudima, koliko su naša deca talentovana i kreativna. Profesorica Vesna Bugarski, čiji program gledamo večeras je bila učesnik prvog programa, koji je u našoj biblioteci bio organizovan, i upravo je ovo dokaz, da naša deca znaju i umeju, i da je samo nebo granica, a da samo od njihovog rada i ambicije zavisi koliko će postići”-izjavila je Agneš Đukičin, direktorka Narodne biblioteke Novi Bečej.
U dvorištu je pred mnogobrojnom publikom održana modna revija maturskih radova 18 završnih đaka-maturanata Srednje škole, a u galeriji je otvorena izložba radova učenika 2., 3. i 4. razreda.
“Za proteklih osam godina oko 10 učenika, koji su završili našu školu, su postali naše kolege, profesori iz opštih i stručnih predmeta, a imamo i profesoricu, koja je bila naš učenik, a sada je nastavnik. Izuzetno sam ponosna na naše đake jer, kao što se i može videti, veoma su talentovani”-rekla je Anita Bojić Perkin, direktorka Srednje škole Novi Bečej.

IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković