webinfo

A+ A A-

Članci

Ulepšavanje Kumana

b_670_0_16777215_00_images_Tijana_000_Ilustracije2_kumane_park.jpgKumane je malo selo, ali se meštani i Mesna zajednica udruženim snagama trude da svaki put kada su u mogućnosti ulepšaju svoju zajedničku imovinu.


Postavljeanjem žičanih ograda, farbanjem žardinjera i renoviranjem javnog toaleta, parku u Kumanu je udahnut nov život.

-Radovi su počeli pre mesec dana, pošto je dugi niz godina postojao problem što se pored parka nalaze bašte privatnih lica. Tada smo rešili staviti ogradu-što i priliči jednom parku da bude ograđen. Stavljeni su stubovi i postavljena je žica. Ofarbali smo žardinjere i osposobili javni toalet, tako da je 1. juna za seosku slavu sve izgledalo savršeno- izjavio je Goran Stančić, sekretar mesne zajednice Kumane.

Radove su izvodili radnici sa javnih radova i radnici Mesne zajednice.

Među planovima Mesne zajednice je i nastavak radova na Omladinskom domu, koji je većim delom renoviran još prošle godine, kada je urađena kompletna spoljna fasada, ograda i kapija, a u unutrašnjem delu je spušten plafon, omalterisani i okrečeni zidovi, promenjen je parket na podu i stavljena nova rasveta.
Radovi su koštali oko 1 milion dinara, a sada je potrebno još kupiti klima uređaje, nove stolove i stolice.
Iz Mesne zajednice se nadaju da će uz pomoć donatora i njihovih sredstava uspeti i to realizovati u skorijem periodu.b_670_0_16777215_00_images_Tijana_000_Ilustracije2_kumane_omladinski.jpg

IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković