webinfo

A+ A A-

Članci

Novi Bečej: 4. Poljofest

b_670_0_16777215_00_images_Tijana_000_Ustanove_2._Gospojinski_poljofest.jpgU okviru manifestacije „Velikogospojinski dani-Gospojina 2016“ održaće se i 4.Poljofest, proširen brojnim novitetima.

 


Po prvi put će se ove godine organizovati jednodnevna izložba stoke. Takođe, Poljofest će ove godine imati rekordan broj izlagača, pošto se posle tri godine ova manifestacija odlično  pozicionirala među poljoprivrednim poslenicima.
„Ovogodišnja organizacija Poljofesta otpočela je formiranjem stručnog tima od strane Organizacionog odbora manifestacije „Gospojina 2016“. Za ovu godinu predviđene su i  neke novine. Obim i sadržaj u odnosu na prošle godine će se zadržati, ali će se povećati programske aktivnosti. Konkretno, u subotu u prepodnevnim časovima će početi Stočarska izložba, koja će trajati do popodnevnih sati i gde će se izložiti primerci krupne i sitne stoke - krave, ovce, koze, pernata živina. Ovim planiramo da povećamo obim posetilaca zainteresovanih za Poljofest“ -rekao je Matija Kovač, član Organizaionog odbora Poljofesta, te dodao: “Ovom prilikom želim da pozovem sve one, koji se do sada nisu prijavili za učešće na 4. Poljofest, odnosno sve one koji žele da izlažu svoju stoku i da prikažu svoja dostignuća u ovoj oblasti proizvodnje, da se prijave Stručnoj službi opštine Novi Bečej, kod Kristine Vrešćak“.

Saradnja je uspostavljena i sa Zadružnim Savezom Vojvodine, koji će biti partner Poljofesta, a podržaće ga i Ministarstvo poljoprivrede i Pokrajinski sekretarijat. Ovogodišnji Poljofest će trajati tri dana.

b_670_0_16777215_00_images_Tijana_000_Ustanove_3._Gospojinski_poljofest.jpg

IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković