webinfo

A+ A A-

Članci

Sportski reprezentativci u Novom Bečeju

b_450_0_16777215_00_images_Tijana_000_Desavanja3_kk2.jpgOsnovna uloga i namena Sportske hale je da obezbedi maksimalno optimalne uslove za funkcionisanje svih halskih sportova na teritoriji Novog Bečeja,što podrazumeva rukomet, košarku, odbojku, borilačke sportove.


„U toku godine imamo nekoliko reprezentativnih selekcija Košarkaškog Saveza Srbije, u pitanju su ženske selekcije do 20 godina, koje svoje pripremne aktivnosti obavljaju upravo u Novom Bečeju već dugi niz godina.
U toku ove godine, posle mnogo godina, uspeli smo vratiti i muške reprezentativne selekcije do 20 godina, koje će se u Novom Bečeju spremati za Evropska i Svetska takmičenja.U toku ove godine pripremili smo oko 70 dana priprema, kako za sve selekcije Košarkaškog Saveza Srbije, tako i za mlađe selekcije košarkaškog kluba „Zemun“ i košarkaškog kluba „Mondo Basket“ iz Beograda, koji će se u toku avgusta pripremati kod nas“-rekao je Ranko Janjić, direktor SRC „Jedinstvo“ Novi Bečej.
Trenutno je na pripremama ženska kadetska selekcija do 16 godina, koja se priprema za Evropsko prvenstvo. Neposredno po njihovom odlasku stići će i muška juniorska selekcija

IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković