webinfo

A+ A A-

Članci

Novi Bečej: Letnje ulepšavanje priobalja

b_670_0_16777215_00_images_Tijana_000_Desavanja3_NBPlaza2016kucice.jpgMesna zajednica Novi Bečej je pristupila letnjem ulepšavanju plaže.“Mesna zajednica Novi Bečej odlučila je da i ove godine unese neke novine i ulepša plažu. Postaviće se dve kućice za odmor, a takođe, biće postavljena i još tri reflektora za osvetljavanje cele marine čime će se olakšati rad čuvara priobalja. Osim toga, popraviće se i dotrajali splavovi” -izjavio je Miroslav Macura, sekretar Mesne zajednice Novi Bečej i dodao: ”Ovom prilikom apelujemo na naše sugrađane, posebno na omladinu koja će i najviše koristiti ove kućice, da ih čuvaju i ne čupaju trsku, ne pale i ne urezuju imena, već da zajednički održavamo ove kućice da bi što duže ostale ovako lepe - jer ovaj grad ima samo nas.”

Ukupna vrednost radova je preko 350 hiljada dinara, a finansijer je Mesna zajednica Novi Bečej. Radove izvode radnici na javnim radovima.
Takođe, radnici sa javnih radova i Mesne zajednice, svakodnevno čiste priobalje, sakupljajući prazne flaše, kao i suve grane i otpad koji nanese voda.

IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković