webinfo

A+ A A-

Članci

Poseta Ivana Đokovića opštini Novi Bečej

b_670_0_16777215_00_images_Tijana_000_Desavanja3_IvanDjokovicNB1.jpgU petak, 15. jula, Ivan Đoković, pokrajinski sekretar za privredu i turizam posetio je opštinu Novi Bečej i tom prilikom razgovarao sa čelnicima lokalne samouprave i predsednikom opštine Sašom Maksimovićem.

 

Tokom posete, Đoković je obišao dve industrijske zone u izgradnji, od koje je jedna u Novom Bečeju, a druga u Novom Miloševu, a predstavljeni su i projekti „Kamp naselje“ i „Vojvodina Spa“. 

„Zadovoljstvo mi je da posetim Novi Bečej i sagledam projekte koje je izradilo prethodno,  a nastavilo u dobrom maniru, sadašnje rukovodstvo lokalne samouprave. Ovo su veoma ambiciozni projekti, ali i pored nivoa kompleksnosti i ambicioznosti, oni pokazuju i jednu komponentu realnog, u smislu da su dobro strukturirani, da su strukturirani sa iskusnim inostranim partnerima i da je i sama finansijska konstrukcija realna i sasvim dohvatljiva za realizaciju daljeg projekta. S obzirom na to da je naša zemlja u fazi restrikcije i da su naša sredstva skromna za ovakve poslovne poduhvate, naš sekretarijat će se ipak potruditi da pomogne u onim delovima ovih poslovnih poduhvata, koji se odnose na pripremu tehničke dokumentacije ili one određene subvencije lokalne samouprave koje mogu da upotpune ove projekte kao i lokalnu infrastrukturu koja će dovesti do povećanja atraktivnosti za investitore iz zemlje i inostranstva za realizaciju projekta“ -izjavio je Ivan Đoković, pokrajinski sekretar za privredu i turizam.

Prema rečima Saše Maksimovića, prezentacija projekata nije završetak razgovora, već samo početak dalje saradnje.

b_670_503_16777215_00_images_Tijana_000_Desavanja3_IvanDjokovicNB2.jpg

 

IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković