webinfo

A+ A A-

Članci

ŠTA UZROKUJE 'BLIC' ISKLJUČENJA U NOVOM BEČEJU?

b_400_0_16777215_00_images_Tijana_000_Servisne_Strujanevreme.jpgPoslednjih dana, struja u Novom Bečeju često nestaje na sekund ali i duže, a u Elektrodistribuciji Zrenjanin nezvanično kažu da su uzrok ove pojave - grane."Kratkotrajne prekide struje u Novom Bečeju izazivaju grane isprepletane sa delovima elektrodistributivne mreže. Vetar i loše vreme, kao i nekontrolisana sadnja drva čije grane često prave problem na dalekovodima uzrokuju ova "blic" isključenja. Sva kratkotrajna isključenja do minut su automatska i mi tu ne možemo ništa, osim da idemo i tražimo gde je kvar, a isključenja preko tri minuta su planirana i tu sprovodimo remont na mreži", izjavili su nadležni iz Elktrodistribucije Zrenjanin.

GRAĐANI: KAO DA ŽIVIMO U SREDNJEM VEKU

Građani Novog Bečeja tvrde da struja svakodnevno nestaje, nekada i više puta na sekund, zbog čega se kvare uređaji.
"Crk'o mi je jedan kompjuter nakon njihovog "blic" isključenja. Ali kako ja to da dokažem? Sada ispada da se sve dešava zbog grana! Kako takvih problema nema u susednom Bečeju!?? Kao da živimo u srednjem veku", kaže jedan Novobečejac.

IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković