webinfo

A+ A A-

Članci

Novi Bečej: Predstavljena knjiga 'Korčulanski đir'

b_670_0_16777215_00_images_Tijana_000_Desavanja3_KDjir1.jpgU sredu, 20.jula, pred brojnom publikom, u dvorištu Narodne biblioteke Novi Bečej, upriličena je promocija knjige “Korčulanski đir” autorke Olivere Skoko.“Ovo veče je bilo u nekom điru pružanja i davanja, jer je do sada svuda bilo ovako, ljudi su se lepo pronalazili na ovom putu, posebno zaljubljenici u Mediteran, jer je sama priča mediteranska. Knjigu sam već davno napisala i dugo se čekalo na izdavanje, tražeći najbolju opciju i veoma mi je drago što je izdata baš u mom gradu, u Zrenjaninu”-izjavila je autorka knjige.

Ovo  je druga knjiga Olivere Skoko, koja inače radi u Narodnom Muzeju Zrenjanin kao istoričar umetnosti. Više puta je gostovala poslovno u Novom Bečeju, ali je prvi put bila sada u Narodnoj biblioteci-kao pisac, i ovo je prva promocija njene knjige nakon prvog rođendana.

“Meni je izuzetno drago što su večeras naši sugrađani prisustvovali promociji knjige , koju do sada nisu imali prilike pročitati. Samim tim, ovo je i preporuka Narodne biblioteke, koja knjiga treba ovog leta obavezno da se pročita. Ovo je jedna predivna knjiga sa mirisom, ukusom i muzikom leta, mora, lavande i najfinijih začina Boke Kotorske i Korčule. Ovo je idealna prilika za sve one koji su bili na moru, da se prisete tih dojmova, kao i za one, koji tek kreću,a za one, koji nemaju mogućnosti otići, ova knjiga će ih makar u mislima odneti na jedno predivno putovanje za odmor i uživanje”-rekla je Agneš Đukićin, direktorka Narodne biblioteke.

b_670_503_16777215_00_images_Tijana_000_Desavanja3_KDjir2.jpg

IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković