webinfo

A+ A A-

Članci

Humanitarna akcija za Sašu Kamberovića

b_670_0_16777215_00_images_Tijana_000_Desavanja3_Human_4.jpgU petak, 19.avgusta Srpska napredna stranka je uspešno završila još jednu humanitarnu akciju. Cilj akcije je bilo prikupljanje nov;anih sredstava za kupovinu invalidskih kolica Saši Kamberoviću, u nadi da će njemu i njegovoj majci tako bar malo olakšati život.

 

Predsednik Opštinskog odbora SNS Saša Maksimović je tim povodom izjavio da ovo nije prva akcija koju sprovodi Opštinski odbor Srpske napredne stranke. 
"Imali smo i prethodnih akcija poput obezbeđivanja novogodišnjih paketića za decu, zatim nabavljanje garderobe za na še sugrađane kojima je to neophodno. Ovo je ideja koju je pokrenuo OO SNS i nema apsolutno nikakve veze sa lokalnom samoupravom. Donacije su isključivo od članstva stranke. Ovo jesu skromna sredstva, jer mi i jesmo skromna stranka. Obezbedili smo dovoljno da kupimo kolica kako bi Saletu Kamberoviću i njegovoj majci pomogli. Žao mi je što nismo mogli prikupiti veća sredstva, ali mislim da će im i ovo značiti i pomoći."

 

IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković