webinfo

A+ A A-

Članci

Novi Bečej: Radovi u OŠ 'Miloje Čiplić'

b_670_0_16777215_00_images_Tijana_000_Desavanja3_Skolateren.jpgTokom letnjeg raspusta, u OŠ “Miloje Čiplić“ se vredno radilo. Naime urađene su neke popravke, da bi se učenici na početku nove školske godine prijatnije uhodali u novu nastavnu godinu.

 

Zora Rakić, direktorka OŠ“Miloje Čiplić“ je izjavila da je u toku raspusta urađen kabinet za tehničko-informatičko obrazovanje.
„U kabinetu je bio stari daščani pod koji je bio skroz truo. To je sve povađeno, postavljen je stiropor da bi đacima bilo toplije, i preko svega toga su keramičke pločice. Nakon toga, zidovi i plafon su okrečeni i ofarbani. Naravno, tu je i spremanje i veliko čišćenje za početak nove školske godine“-dodala je Rakić.

Takođe je započeta i reparacija tartan košarkaškog terena u dvorištu Osnovne škole, čiji radovi su još u toku, jer su se zbog loših vremenskih uslova malo odužili.

Vrednost radova u kabinetu je oko 230.000 hiljada dinara, koje je finansirala škola. Radovi na košarkaškom terenu su koštali 800.000 dinara, a novac je obezbeđen preko projekta, koje je raspisao Ministarstvo pravde.

IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković